Budgetline keramische tuintegels, vanaf € 18,95 p/m2

Kies voor kleurvaste, onderhoudsarme tuintegels in de maten 60x60 en 60x120. Deze mindersortering van de budgetline blijven zeer scherp in prijs. Kom nu langs de winkel of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ruim 40 tegels in ons assortiment

Diverse formaten en prints

Direct uit voorraad leverbaar

Snelle levering mogelijk

Wat betekent onze budgetline serie?

Klanten vragen ons vaak wat nu precies het verschil is tussen A- en B-keus kwaliteit en wat het risico van B-keus is?

Van de B-keus/mindersortering is de kwaliteit niet minder dan de A-keus, deze zijn namelijk ook altijd de zelfde dikte en gerectificeerd maar mogen bijvoorbeeld wel lichte beschadigingen of print afwijkingen bevatten. Bij de aankoop van B-keus/mindersortering dient u rekening te houden met uitval van enkele tegels door deze lichte beschadigingen. Echter kunt u deze wel als slijpstuk of passtuk tegels gebruiken.

Deze partijen dient u altijd voor aanvang werkzaamheden visueel te controleren zodat u voldoende hebt als u begint met bestraten. Tijdens aankoop kunt u terecht bij onze verkoop adviseurs voor advies m.b.t. deze B-keus/mindersortering. Een groot deel van onze klanten kiest voor B-keus. Ri-Jo ontvangt vaak foto's van klanten waarbij de B-keus/mindersortering tegels in hun tuin/terras is verwerkt en afgewerkt. Deze zijn altijd met een mooi eind-resultaat en hieruit kunnen we uit opmaken dat het tevreden klant zijn.

mindersortering-b-donker
foto-minder
Aan B-keus/mindersortering kunnen geen rechten ontleend aan worden "Verwerken is accepteren".

Eerdere klanten kozen voor

Bekijk de onderstaande impressie foto's van de budgetlinie serie keramische tuintegels. Heeft u interesse vraag dan nu een offerte aan of kom in contact met een van onze verkoop adviseurs in de winkel. Wilt u direct antwoordt chat dan rechts onderin via de facebook chat.

Rivesto Grey 60x60x2

Uitverkocht

Maya rustiek creme 60x120x2 €18,95

Maya rustiek creme 60x120x2

€ 18,95

Street Grafite 60x60x2 €19.95

Street Grafite 60x60x2

€ 19,95

Ontario dark grey 60x60x2 €19,95

Ontario dark grey

Alle prijzen zijn per vierkante meter en inclusief btw

Uitverkocht
Uitverkocht
22,50 incl. BTW / m²
34,00 incl. BTW / m²
Uitverkocht
34,00 incl. BTW / m²
34,00 incl. BTW / m²
32,50 incl. BTW / m²
Uitverkocht
34,00 incl. BTW / m²
Uitverkocht
Uitverkocht
42,50 incl. BTW / m2

Bezoek onze showroom

U krijgt alleen een goed beeld van een tuintegel als u deze in het echt ziet. Onze showtuin is 24/7 geopend en tijdens onze openingstijden bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment tuintegels bekijken, genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee, en vrijblijvend advies vragen aan onze ervaren verkoopadviseur.

Ervaren verkoopadviseurs

Ook op zondag geopend

Altijd een vrijblijvende offerte