Een glazen schuifdeur (glazen schuifdeuren) is erg populair om een overkapping of buitenruimte af te sluiten. Dankzij de grote glasoppervlakte met gepolijste randen en het gebruik van hoogwaardig aluminium hebben de glazen schuifdeuren een luxe uitstraling.

Gebruik de filter om de juiste afmeting te vinden.

15,00 incl. BTW
99,00159,00 incl. BTW

Ri-Jo Glazen schuifdeuren

Glazen schuifdeuren zijn ideaal om uw terrasoverkapping uit te breiden naar een echte tuinkamer. Door de grote oppervlakte van glas, komt er veel licht binnen in uw huis, terwijl het ook een ruimtelijke effect geeft. Hierdoor kunt u uw buitenruimte afsluiten, zonder het gevoel te hebben dat u opgesloten bent.

Goedkoopste glazen schuifdeuren

Wij produceren alle glazen schuifwanden zelf, waardoor wij de laagste prijs garantie kunnen geven. De goedkoopste glazen schuifdeur vindt u dus bij ons. Alles is zeer snel uit voorraad leverbaar.  

Glazen schuifdeuren accessoires

Om uw glazen schuifdeur compleet te maken zijn er diverse accessoires beschikbaar. Kies een funderingskoker voor een 100% waterpas montage, deurgrepen of plakgrepen voor het makkelijk openen en sluiten van de deuren, en om alles nog beter af te sluiten, kiest u voor glasopvang, tochtstrips en/of sierstrips. Alle accessoires zijn eenvoudig mee te bestellen en u heeft direct de juiste aantallen.  

Glazen schuifdeuren monteren

90% van onze klanten monteert de glazen schuifdeur zelf. Met behulp van onze montagehandleiding zijn de deuren makkelijk zelf te plaatsen. U kunt de montage ook uit laten voeren door Ri-Jo, maar dit kan alleen indien uw terrasoverkapping ook door onze monteurs geplaatst is.  
Benieuw naar alle mogelijkheden? Bezoek onze showroom voor inspiratie, alle mogelijkheden en vrijblijvend advies.