GeoArdesia

GeoArdesiaGeoArdesia heeft een leisteenprofiel, dat dankzij de verschillende texturen zorgt voor een mooie gevarieerde tuintegel. Uw terras ziet er natuurlijk uit en iedere tegel is uniek. De terrastegels zijn bovendien voorzien van Footcomfort® waardoor het heerlijk is om met blote voeten op het terras te lopen. Met de Protection Plus factor 30 zijn de terrastegels bovendien er duurzaam.

De GeoArdesia tuintegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De nieuwe Tops serie is bovendien slechts 4cm dik, waardoor het ideaal is voor het terras of tuinpaden.

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring en geven onze klanten vrijblijvend advies over de beste keuze voor sierbestrating. Kom voor een goede indruk en het bekijken van de vele soorten tuintegels langs in onze showroom.

Is uw tuin toe aan een terras van GeoArdesia tuintegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze speciale prijzen. Wij leveren alle MBI Sierbestrating gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland.

Kenmerken: Leisteen, gevarieerd

GeoArdesia Alivo

Een levendig terras waarbij de tuin samenkomt met de terrastegels. GeoArdesia Alivo tuintegels maken een speelse overgang tussen uw tuin en het terras. De vijfhoekig tegels met organisch gevormde randen geven geen groot contrast, maar een mooie, natuurlijke uitstraling.

De GeoArdesia Alivo tuintegels zijn beschikbaar in verschillende kleuren en zijn makkelijk te leggen, Dankzij de Protection Plus factor 25 zijn de terrastegels erg duurzaam, en dankzij Footcomfort®, erg comfortabel om met blote voeten op te lopen.