GeoStretto

GeoStretto Plus is een collectie met moderne terrastegels welke een tuin groter laat ogen. De tegels hebben een kleine, rafelig randje welke het moderne design helemaal afmaakt. GeoStretto Plus is dé ideale tegel om een kleine tuin groter te maken, of een grote tuin nog grootsere uitstraling te geven.

De tuintegels zijn 6cm dik en dus ook te gebruiken als tegels voor een oprit. Daarnaast hebben wij ook de Tops versie van 4cm dik, welke ideaal is voor uw terras en paden in de tuin. GeoStretto is voorzien van een factor 30 Protection Plus Coating en is heerlijk om met blote voeten op te lopen dankzij het Footcomfort®.

Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring en geven onze klanten vrijblijvend advies over de beste keuze voor sierbestrating. Kom voor een goede indruk en het bekijken van de vele soorten tuintegels langs in onze showroom.

Is uw tuin toe aan een terras van tuintegels? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze speciale prijzen. Wij leveren alle GeoStretto gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

GeoSteen GeoStretto Roma

GeoStretto Roma

GeoSteen GeoStretto Riviera

GeoStretto Riviera

GeoSteen GeoStretto Elba

GeoStretto Elba

GeoSteen GeoStretto Capri

GeoStretto Capri