PVC Vloeren en nieuw SPC vloeren

Onderhoudsvrij genieten van een houtlook vloer met onze PVC vloeren!

Ruime keuze

Diverse formaten en prints

Snelle levering mogelijk

De voordelen van PVC vloeren

PVC Vloeren zijn gemaakt van kunststof en daardoor uitermate geschikt als onderhoudsarme vloer. Door de toplaag van 0,5mm vallen al onze vloeren binnen de hoogste kwaliteitsklasse. Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming en is bestand tegen water en vocht.

Soorten PVC vloeren

Bij Ri-Jo kunt u verschillende soorten PVC vloeren kopen. Naast het verschil tussen plak en klik, zijn er ook diverse prints waaruit u kunt kiezen. Elke print heeft een eigen, unieke uitstraling. Combineer een lichte kleur vloer met een lichte muur om rust te creëren in de kamer. Of combineer juist een donkere vloer met een lichte muur voor een strakke afscheiding tussen vloer en muur.

Ook geschikt voor vloerverwarming

Ideaal om te gebruiken op de badkamer

Steeds populairder

Het eindresultaat is dus altijd een echter topvloer, waar u jarenlang van kunt genieten.

PVC Plakvloer categorie

Bij Ri-Jo kunt u terecht voor zowel Plak als Klik PVC vloeren van projectkwaliteit. Hieronder leggen we de verschillen uit!

Plak PVC vloer

Plak PVC is ideaal als u op zoek bent naar een mooie en duurzame vloer. De PVC plakvloer is snel en eenvoudig te leggen, in diverse patronen. Hierdoor kunt u de vloer een eigen karakter geven. Doordat de PVC stroken dun zijn, zijn ze gemakkelijk te snijden, wat voor een mooie afwerking zorgt bij moeilijke hoeken en bijvoorbeeld verwarmingsbuizen.

Bij plak PVC is het belangrijk om te starten op een geëgaliseerde ondergrond (in tegenstelling tot ons PVC Kliklaminaat). De stroken zijn vervolgens eenvoudig op de geëgaliseerde ondergrond te plakken.

Onze plak PVC Vloeren zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 per vierkante meter!

Klik PVC vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC klik vloer? Bij ons vindt u de beste kwaliteit klik PVC vloeren uit eigen productie. Alle klik vloeren zijn voorzien van een toplaag van 0,5mm, waardoor de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Dankzij het gepatenteerde Unilin kliksysteem is de klik ijzersterk en laat nooit los, waardoor de vloer geschikt is voor alle ruimtes.

Vanwege de hoge kwaliteit van de vloeren bieden wij standaard 15 jaar garantie op alle klik pvc vloeren voor gebruik in woningen. Voor commercieel gebruik is de garantie 5 jaar.

Onze klik PVC vloeren zijn verkrijgbaar vanaf €17,95 per vierkante meter!

Een greep uit de mogelijkheden

PVC vloeren zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende prints, afwerkingen én afmetingen. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment.

XL serie van 23x155cm is te verkrijgen voor € 27,95 per vierkante meter inclusief BTW,

De XL serie is te verkrijgen met gratis ondervloer.
SPC sydney XL 23cm x 155cm €27,95
SPC melbourne XL 23cm x 155cm €27,95
SPC adelaide XL 23cm x 155cm €27,95
SPC calderwood XL 23cm x 155cm €27,95
SPC brisbane XL 23cm x 155cm €27,95
SPC doncaster XL 23cm x 155cm €27,95
SPC perth XL 23cm x 155cm €27,95
SPC canberra XL 23cm x 155cm €27,95
SPC berridale XL 23cm x 155cm €27,95
New York €19,95 p/m2
Sevilla €19,95 p/m2
Stockholm €19,95 p/m2
Paris €19,95 p/m2

Bezoek onze showroom

U krijgt alleen een goed beeld van een nieuwe vloer als u deze in het echt ziet. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment PVC vloeren bekijken, genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee, en vrijblijvend advies vragen aan onze ervaren verkoopadviseur.

Ervaren verkoopadviseurs

Ook op zondag geopend

Altijd een vrijblijvende offerte