De voordelen van PVC/SPC vloeren

PVC/SPC Vloeren zijn gemaakt van kunststof en daardoor uitermate geschikt als onderhoudsarme vloer. Door de toplaag van 0,5mm vallen al onze vloeren binnen de hoogste kwaliteitsklasse. Een PVC vloer is geschikt voor vloerverwarming en is bestand tegen water en vocht.

Soorten PVC/SPC vloeren

Bij Ri-Jo kunt u verschillende soorten PVC vloeren kopen. Naast het verschil tussen plak en klik, zijn er ook diverse prints waaruit u kunt kiezen. Elke print heeft een eigen, unieke uitstraling. Combineer een lichte kleur vloer met een lichte muur om rust te creëren in de kamer. Of combineer juist een donkere vloer met een lichte muur voor een strakke afscheiding tussen vloer en muur.

Ook geschikt voor vloerverwarming

Ideaal om te gebruiken op de badkamer

Steeds populairder

Het eindresultaat is dus altijd een echter topvloer, waar u jarenlang van kunt genieten.

PVC Plakvloer categorie

Bij Ri-Jo kunt u terecht voor zowel Plak als Klik PVC vloeren van projectkwaliteit. Hieronder leggen we de verschillen uit!

Plak PVC/SPC vloer

Plak PVC/SPC is ideaal als u op zoek bent naar een mooie en duurzame vloer. De PVC plakvloer is snel en eenvoudig te leggen, in diverse patronen. Hierdoor kunt u de vloer een eigen karakter geven. Doordat de PVC/SPC stroken dun zijn, zijn ze gemakkelijk te snijden, wat voor een mooie afwerking zorgt bij moeilijke hoeken en bijvoorbeeld verwarmingsbuizen.

Bij plak PVC/SPC is het belangrijk om te starten op een geëgaliseerde ondergrond (in tegenstelling tot ons PVC/SPC Kliklaminaat). De stroken zijn vervolgens eenvoudig op de geëgaliseerde ondergrond te plakken.

Onze plak PVC/SPC Vloeren zijn verkrijgbaar vanaf €9,95per vierkante meter!

Klik PVC/SPC vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC/SPC klik vloer? Bij ons vindt u de beste kwaliteit klik PVC/SPC vloeren uit eigen productie. Alle klik vloeren zijn voorzien van een toplaag van 0,5mm, waardoor de vloer geschikt is voor intensief gebruik. Dankzij het gepatenteerde Unilin kliksysteem is de klik ijzersterk en laat nooit los, waardoor de vloer geschikt is voor alle ruimtes.

Vanwege de hoge kwaliteit van de vloeren bieden wij standaard 15 jaar garantie op alle klik pvc/spc vloeren voor gebruik in woningen. Voor commercieel gebruik is de garantie 5 jaar.

Onze klik PVC/SPC vloeren zijn verkrijgbaar vanaf €17,95 per vierkante meter!

Een greep uit de mogelijkheden

PVC/SPC vloeren zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Wij hebben een ruime keuze uit verschillende prints, afwerkingen én afmetingen. Hieronder ziet u een greep uit ons assortiment.

SPC Klik en Klaar-vloer, het superieure alternatief

SPC Klik en Klaar heeft alle voordelen van de bekende laminaatvloer, maar is kwalitatief beter en is bovendien honderd procent waterbestendig zonder het risico van uitzetten. Ri-Jo in Nuenen is één van de eerste bedrijven in Nederland die deze exclusieve vloeren verkoopt.

Populair in de Verenigde Staten zorgt SPC Klik en Klaar voor een strakke, egale vloer met een hoogwaardige uitstraling die zelfs kan concurreren met echt houten vloeren. Maar dan zonder de nadelen ervan.

Spc is een steen-kunststof-composiet. De vloer bestaat uit een aantal lagen. Zo is hij voorzien van een filmlaagje vinyl van 0,5 millimeter.Verder combineert hij kalksteen en zogenaamde stabilisatoren tot een extreem duurzame kern. Deze kern is vorm- en watervast en verder niet buigzaam. Het op de vloer aangebrachte vinyl zorgt voor het patroon, de textuur en het uiterlijk van de vloer. Noesten zijn voelbaar, alsof het echt hout is!

Door het gebruik van vinyl deelt SPC Klik en Klaar een kenmerk met de bekende pvc-vloer. Maar er zijn belangrijke verschillen. Neem het installatiegemak. Een SPC Klik en Klaar-vloer kan eenvoudig door de doe-het-zelver worden gelegd. Dit in tegenstelling tot een pvc-vloer. Dat is een zogenaamd halfproduct waarbij een vakman de ondergrond moet egaliseren voordat de vloer kan worden gelegd. Bij SPC Klik en Klaar is de ondergrond in het product verwerkt. Bovendien krimpt SPC Klik en Klaar niet, in tegenstelling tot pvc.

De voordelen van SPC Klik en Klaar op een rij:

1.Waterdicht. Dit is één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor SPC Klik en Klaar. De vloer

is honderd procent waterdicht. Dat betekent dat u het met een gerust hart kunt leggen in waskamers, keukens en zelfs badkamers!

2. Bestand tegen temperatuurschommelingen. Dankzij de stenen constructie is een spc-vinylkern stabieler in omgevingen met temperatuurschommelingen. Denk daarbij aan huizen met airconditioning en huizen waarin schommelingen in het vochtigheidsgehalte voorkomen.

3. Uiterlijk. SPC Klik en Klaar is te verkrijgen in veel verschillende looks, texturen en stijlen. Bij Ri-Jo is SPC Klik en Klaar beschikbaar in gewone planken en in visgraatmotief. De uitstraling is dusdanig hoogwaardig dat het moeilijk te geloven is dat het een vinylvloer is!

4. Doe-het-zelf-installatie. SPC Klik en Klaar-vloeren zijn voorzien van de handige tand- en groefinstallatie. Het wordt op dezelfde manier gelegd als een gewone vinyl- en laminaatvloer. U heeft geen lijm of extra gereedschap nodig, een stanleymes volstaat. U kunt de vloer dus zonder problemen zelf leggen, op elk gewenst moment. Dit is de ultieme vloer voor de doe-het-zelver!

5. Comfort. De SPC Klik en Klaar-vloer zal door de dichte kern en de dikte van de plank steviger aanvoelen. Een dikkere plank geeft u meer comfort. De vloer dempt geluid meer dan traditioneel vinyl. Door de dichte kern hoort u geen hol geluid als u eroverheen loopt.

6. Budgetvriendelijk. SPC Klik en Klaar-vloeren zijn zeer budgetvriendelijk. De vloer heeft daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die eenvoudig concurreert met de prijs van laminaatvloeren. SPC Klik en Klaar kost beduidend minder dan bijvoorbeeld een parketvloer, maar heeft wel dezelfde uitstraling en minimaal dezelfde degelijkheid.

7. Gemakkelijk onderhoud en reiniging. Een SPC Klik en Klaar-vloer heeft dezelfde reinigings- en onderhoudsbehoeften als traditioneel vinyl. De planken zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gereinigd door middel van stofzuigen en dweilen.

8. Garantie. SPC Klik en Klaar wordt met een garantie van maar liefst tien jaar geleverd.

Ri-Jo levert SPC Klik en Klaar door heel Nederland. Hoewel de vloer uitstekend geschikt is om zelf te leggen, hebben we desgewenst een legservice voor u. In dat geval hoeft u zelf geen tijd en arbeid te steken in het leggen van de vloer en hebt u in een ommezien een pracht van een nieuwe vloer in uw huis, kantoor of restaurant!

page2image42397120

Bezoek onze showroom

U krijgt alleen een goed beeld van een nieuwe vloer als u deze in het echt ziet. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment PVC vloeren bekijken, genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee, en vrijblijvend advies vragen aan onze ervaren verkoopadviseur.

Ervaren verkoopadviseurs

Ook op zondag geopend

Altijd een vrijblijvende offerte