Lees hieronder wat SPC is

SPC Klik en Klaar-vloer, het superieure alternatief.

 

SPC Klik en Klaar heeft alle voordelen van de bekende laminaatvloer, maar is kwalitatief beter en is bovendien honderd procent waterbestendig zonder het risico van uitzetten. Ri-Jo in Nuenen is één van de eerste bedrijven in Nederland die deze exclusieve vloeren verkoopt.

Populair in de Verenigde Staten zorgt SPC Klik en Klaar voor een strakke, egale vloer met een hoogwaardige uitstraling die zelfs kan concurreren met echt houten vloeren. Maar dan zonder de nadelen ervan.

Spc is een steen-kunststof-composiet. De vloer bestaat uit een aantal lagen. Zo is hij voorzien van een filmlaagje vinyl van 0,5 millimeter. Verder combineert hij kalksteen en zogenaamde stabilisatoren tot een extreem duurzame kern. Deze kern is vorm- en watervast en verder niet buigzaam. Het op de vloer aangebrachte vinyl zorgt voor het patroon, de textuur en het uiterlijk van de vloer. Noesten zijn voelbaar, alsof het echt hout is!

Door het gebruik van vinyl deelt SPC Klik en Klaar een kenmerk met de bekende pvc-vloer. Maar er zijn belangrijke verschillen. Neem het installatiegemak. Een SPC Klik en Klaar-vloer kan eenvoudig door de doe-het-zelver worden gelegd. Dit in tegenstelling tot een pvc-vloer. Dat is een zogenaamd halfproduct waarbij een vakman de ondergrond moet egaliseren voordat de vloer kan worden gelegd. Bij SPC Klik en Klaar is de ondergrond in het product verwerkt. Bovendien krimpt SPC Klik en Klaar niet, in tegenstelling tot pvc.

 

De voordelen van SPC Klik en Klaar op een rij:

 

  1. Dit is één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor SPC Klik en Klaar. De vloer is honderd procent waterdicht. Dat betekent dat u het met een gerust hart kunt leggen in waskamers, keukens en zelfs badkamers!
  2. Bestand tegen temperatuurschommelingen. Dankzij de stenen constructie is een spc-vinylkern stabieler in omgevingen met temperatuurschommelingen. Denk daarbij aan huizen met airconditioning en huizen waarin schommelingen in het vochtigheidsgehalte voorkomen. Tevens is spc zeer geschikt voor vloerverwarming.
  3. SPC Klik en Klaar is te verkrijgen in veel verschillende looks, texturen en stijlen. Bij Ri-Jo is SPC Klik en Klaar beschikbaar in gewone planken en in visgraatmotief. De uitstraling is dusdanig hoogwaardig dat het moeilijk te geloven is dat het een vinylvloer is!
  4. Doe-het-zelf-installatie. SPC Klik en Klaar-vloeren zijn voorzien van de handige tand- en groefinstallatie. Het wordt op dezelfde manier gelegd als een gewone vinyl- en laminaatvloer. U heeft geen lijm of extra gereedschap nodig, een stanleymes volstaat. U kunt de vloer dus zonder problemen zelf leggen, op elk gewenst moment. Dit is de ultieme vloer voor de doe-het-zelver!
  5. De SPC Klik en Klaar-vloer zal door de dichte kern en de dikte van de plank steviger aanvoelen. Een dikkere plank geeft u meer comfort. De vloer dempt geluid meer dan traditioneel vinyl. Door de dichte kern hoort u geen hol geluid als u eroverheen loopt en door de ongeëvenaarde natuurlijke houtstructuur is er daadwerkelijk sprake van anti-slipcomfort.
  6. SPC Klik en Klaar-vloeren zijn zeer budgetvriendelijk. De vloer heeft daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding die eenvoudig concurreert met de prijs van laminaatvloeren. SPC Klik en Klaar kost beduidend minder dan bijvoorbeeld een parketvloer, maar heeft wel dezelfde uitstraling en minimaal dezelfde degelijkheid.
  7. Gemakkelijk onderhoud en reiniging. Een SPC Klik en Klaar-vloer heeft dezelfde reinigings- en onderhoudsbehoeften als traditioneel vinyl. De planken zijn ontworpen om gemakkelijk te worden gereinigd door middel van stofzuigen en dweilen.
  8. SPC Klik en Klaar wordt met een garantie van maar liefst tien jaar geleverd.

Ri-Jo levert SPC Klik en Klaar door heel Nederland. Hoewel de vloer uitstekend geschikt is om zelf te leggen, hebben we desgewenst een legservice voor u. In dat geval hoeft u zelf geen tijd en arbeid te steken in het leggen van de vloer en hebt u in een ommezien een pracht van een nieuwe vloer in uw huis, kantoor of restaurant!

 

Heeft u nog vragen?

Stel deze dan via service@ri-jo.com

SPC installatie instructies download!