Montage terrasoverkappingen

Ri-Jo Nuenen heeft twee soorten terrasoverkappingen, de Budget Terrasoverkapping en de van hogere kwaliteit Ri-Jo Terrasoverkapping. Beiden terrasoverkappingen kunt u eenvoudig zelf monteren of laten monteren door één van de montagebedrijven waar wij mee samenwerken. Hieronder vindt u alle informatie over de montage van onze terrasoverkappingen.

Zelf uw terrasoverkapping monteren

U kunt de terrasoverkapping zelf monteren met behulp van onze montagehandleiding. Indien u ervoor kiest de terrasoverkapping zelf te plaatsen, bent u ook zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste afmetingen. Wij leveren de volgende onderdelen bij alle terrasoverkappingen zodat u de montage zelf kunt uitvoeren:

  • Schroeven en slagpluggen
  • Tube kit
  • PVC buis 2,5 meter
  • PVC bocht
  • Papieren versie van de montagehandleiding

Indien u accessoires bestelt bij de terrasoverkapping worden hier altijd de extra montage onderdelen voor meegeleverd.

Download één van onze montagehandleidingen door op onderstaande knoppen te drukken.

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding zijspie
montage terrasoverkapping

Uw terrasoverkapping laten monteren

Wilt u de terrasoverkapping laten monteren door één van de montagebedrijven waar wij mee samenwerken dan zullen zij doorgaans binnen één dag de terrasoverkapping voor u plaatsen. Als u veel accessoires erbij heeft, moet u rekenen op een extra dag(deel) montage.

Een Ri-Jo Terrasoverkapping laten monteren

Als u een Ri-Jo Terrasoverkapping heeft besteld en deze wilt laten monteren, neemt er een monteur contact met u op voor het maken van een inmeet afspraak. Tijdens deze afspraak neemt de monteur de correcte maten op en worden nog een keer de laatste wensen doorgenomen.

De prijzen voor een standaardmontage zijn te vinden in de montage prijslijst.

Bij een standaard montage wordt ervan uitgegaan dat er een vlakke muur is waartegen het muurprofiel gemonteerd kan worden en dat er geen verdere obstakels zijn op de plaats waar de terrasoverkapping komt te staan.

Een Budget Terrasoverkapping laten monteren

De prijzen voor de standaard montage van een Budget Terrasoverkapping kunt u terugvinden in de montage prijslijst. Voor het plaatsen van een Budget Terrasoverkapping hoeft er bovendien niet worden ingemeten. Deze terrasoverkapping is namelijk ter plekke op maat te maken. Belangrijk is dat het inkorten van de breedte bij de montageprijs zit inbegrepen, maar het inkorten van de diepte kost €249,00 extra.

Montage prijslijst downloaden

Wat verder niet onder de standaard montage valt maar wel optioneel is af te spreken:

  • Afbreken van oude terrasoverkappingen
  • Afbreken van zonwering
  • Openbreken van fundering t.b.v. de plaatsing van betonpoeren
  • Het aansluiten van een betonpoer met HWA op de afvoer
  • Aanleggen stopcontact of bedrading voor LED-verlichting