De voordelen van keramische tuintegels

Bent u op zoek naar mooie maar goedkope tuintegels? Wij leveren diverse keramische tuintegels van de hoogste kwaliteit, gemaakt van de beste klei uit Europa.

Met een prijs vanaf €28,95 per vierkante meter, hoeft u niet meer te spenderen dan voor bijvoorbeeld betontegels, maar geniet u wel van alle voordelen. U hoeft zich met de keramische tegels geen zorgen meer te maken over onderhoud, vetvlekken of krassen. Het verkleuren van uw bestrating is ook afgelopen, keramische tegels zijn 100% kleurvast. Vervangen is nooit meer nodig, alleen wanneer u een nieuw design in uw tuin wilt.

Keramische tuintegels van 60×60 zijn veruit de meest populaire maat, maar wij hebben ook speciale formaten zoals 80×80, 90×90, 90×60 en 100×100.

Geen krassen en vlekken

Wordt niet glad

Duurzaam en onderhoudsarm

Het eindresultaat is een terras waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Antique Bluestone Dark
icons-tegels

Van aankoop tot aanleg en afwerking van uw keramische terrastegels.

De Keus:

Tegel formaten en kleuren zijn er in overvloed en daar komen jaarlijks nieuwe trendy kleuren bij. Het is voor u wel een zeer goede keus, dat u keramiektegels in uw tuin laat of gaat verwerken. Keramiek kan immers tot wel 100 jaar mee gaan en is daardoor zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het formaat of de kleur waar uw keuze op gaat vallen is zeer persoonlijk. Onze Ri-Jo Ceramica collectie is een A-Kwaliteit tegel. Door onze eigen import, zijn deze tegels ook nog eens zeer aangenaam voor uw portemonnee.

Aankoop:

U hebt gelukkig uit onze ruime collectie een keus kunnen maken. Voordat u bij ons uw aankoop gaat doen, is het van zeer groot belang dat u de juiste aantal m2 aankoopt. ( Een nalevering kan immers kleur verschil geven ). Veelal maken klanten zelf de keus om 10% meer aan te kopen, dan dat ze daadwerkelijk moeten gaan verwerken. Bespreek ook of dat uw gekozen tegels in voorraad zijn, of dat we deze voor u moeten gaan bestellen. De levertijd bij u aan huis is immers zeer belangrijk. Laat onze adviseurs uw te plaatsen bestelling duidelijk en begrijpelijk op de order zetten. Onze adviseurs lopen na het maken van uw order, nogmaals samen met u de bestelling door. Bij uw akkoord, gaan wij de order bevestigen, mailen en eventueel voor u uitprinten. ( Kijk deze thuis, nogmaals goed na. )

Unieke designs en afmetingen

Kies uit een groot assortiment met keramische tuintegels en maak de tuin van uw dromen. Hieronder ziet u een impressie van ons assortiment.

Kies uit een groot assortiment met keramische tuintegels en maak de tuin van uw dromen. Hieronder ziet u een impressie van ons assortiment.

A-Kwaliteit Keramische tegels voor in uw tuin

-10%
-13%
-12%
-47%
-32%
-22%

De XL serie 100x100x2!!

Zwart 100x100x2 €54,-
Leisteen look antra 100x100x2 €54,-
Cen 100x100x2 €54,-
Grijs 100x100x2 €54,-
Leisteen look pio 100x100x2 €54,-

Bezoek onze showroom

U krijgt alleen een goed beeld van een tuintegel als u deze in het echt ziet. Onze showtuin is 24/7 geopend en tijdens onze openingstijden bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment tuintegels bekijken, genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee, en vrijblijvend advies vragen aan onze ervaren verkoopadviseur.

Ervaren verkoopadviseurs

Ook op zondag geopend

Altijd een vrijblijvende offerte