Tuintegels

Kies voor kleurvaste, onderhoudsarme tuintegels en geniet iedere dag van uw nieuwe terras!

Ruim 40 tegels in ons assortiment

Diverse formaten en prints

Snelle levering mogelijk

De voordelen van keramische tuintegels

Bent u op zoek naar mooie maar goedkope tuintegels? Wij leveren diverse keramische tuintegels van de hoogste kwaliteit, gemaakt van de beste klei uit Europa.

Met een prijs vanaf €29,95 per vierkante meter, hoeft u niet meer te spenderen dan voor bijvoorbeeld betontegels, maar geniet u wel van alle voordelen. U hoeft zich met de keramische tegels geen zorgen meer te maken over onderhoud, vetvlekken of krassen. Het verkleuren van uw bestrating is ook afgelopen, keramische tegels zijn 100% kleurvast. Vervangen is nooit meer nodig, alleen wanneer u een nieuw design in uw tuin wilt.

Keramische tuintegels van 60×60 zijn veruit de meest populaire maat, maar wij hebben ook speciale formaten zoals 80×80, 90×90 en 90×60.

Geen krassen en vlekken

Wordt niet glad

Duurzaam en onderhoudsarm

Het eindresultaat is een terras waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Antique Bluestone Dark

Unieke designs en afmetingen

Kies uit een groot assortiment met keramische tuintegels en maak de tuin van uw dromen. Hieronder ziet u een impressie van ons assortiment.

Ri-Jo Ceramica Wood Grey 40x120x2
Main Street Dark sfeer
Ri-Jo Ceramica Bluestone 90x90x2
Antique Bluestone Dark sfeer
Ri-Jo Ceramica Artstone Grey 60x60x2
Main Street Grey sfeer

Bezoek onze showroom

U krijgt alleen een goed beeld van een tuintegel als u deze in het echt ziet. Onze showtuin is 24/7 geopend en tijdens onze openingstijden bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment tuintegels bekijken, genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee, en vrijblijvend advies vragen aan onze ervaren verkoopadviseur.

Ervaren verkoopadviseurs

Ook op zondag geopend

Altijd een vrijblijvende offerte