Bent u op zoek naar nieuwe tuintegels voor een onderhoudsarme tuin? Kies dan voor de beste kwaliteit keramische tegels voor uw terras. Met keramische tegels bent u af van het onderhoud, want keramische tuintegels bieden veel voordelen; Ze zijn in hoge mate bestand tegen krassen, slijten en stoten. Keramische tegels verkleuren niet en zijn bestand tegen zuren, vetten en de meeste chemicaliën. Onderhoud is vrijwel niet nodig. Doordat al onze tegels R10 of R11 anti-slipwaarde hebben, zijn ze ook zeer geschikt voor bij het zwembad.

Combineren met een terrasoverkapping?

Veel klanten combineren een nieuwe terras met keramische tegels met een terrasoverkapping. Hierdoor krijgt u echt een permanente, onderhoudsvrije plek om het hele jaar van uw tuin te genieten.

U kunt onze keramische tuintegels eenvoudig online bestellen per doos. Per bestelling betaald u €50 bezorgkosten.

Laagste prijs garantie

Omdat wij zonder tussenhandelaren werken kunnen wij u gegarandeerd de laagste prijs aanbieden. Wij garanderen dat u een vergelijkbare kwaliteit keramische tuintegels nergens anders goedkoper vindt*. Vindt u binnen 2 weken na uw aankoop eenzelfde tegel elders goedkoper? Dan betalen wij u 10% van het aankoopbedrag terug.

*Dient uit voorraad leverbaar te zijn en geen restpartij betreffen.