De voordelen van keramische tuintegels

Bent u op zoek naar mooie maar goedkope tuintegels? Wij leveren diverse keramische tuintegels van de hoogste kwaliteit, gemaakt van het beste porselein.

Met een prijs vanaf € 16,95 per vierkante meter voor A-keus ( aanbieding ), bent u in verhouding voordeliger uit dan voor bijvoorbeeld betontegels, maar geniet u wel van alle voordelen. U hoeft zich met de keramische tegels geen zorgen meer te maken over onderhoud, vetvlekken, zuren, of krassen. Het verkleuren van deze keramische tuintegels is ook verledentijd. Keramische tegels zijn dan ook 100% kleurvast. Vervangen is nooit meer nodig, tenzij u een nieuw design in uw tuin wilt creëren.

Keramische tuintegels van 60×60 zijn veruit de meest populaire maat, maar wij hebben ook speciale formaten zoals 80×80, 90×90, 90×60 en 100×100.

Geen krassen en vlekken

Wordt niet glad

Duurzaam en onderhoudsarm

Het eindresultaat is een terras waar u jarenlang zorgeloos van kunt genieten.

Antique Bluestone Dark
icons-tegels

Van aankoop tot aanleg en afwerking van uw keramische terrastegels.

De Keus:

Tegel formaten en kleuren zijn er in overvloed en daar komen jaarlijks nieuwe trendy kleuren bij. Het is voor u wel een zeer goede keus, dat u keramiektegels in uw tuin laat of gaat verwerken. Keramiek kan immers tot wel 100 jaar mee gaan en is daardoor zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het formaat of de kleur waar uw keuze op gaat vallen is zeer persoonlijk. Onze Ri-Jo Ceramica collectie is een A-Kwaliteit tegel. Door onze eigen import, zijn deze tegels ook nog eens zeer aangenaam voor uw portemonnee.

Aankoop:

U hebt gelukkig uit onze ruime collectie een keus kunnen maken. Voordat u bij ons uw aankoop gaat doen, is het van zéér groot belang dat u de juiste aantal m2 besteld.

Bij een nalevering kan er soms een kleur/tint verschil voorkomen . Veelal maken klanten zelf de keus om 10% meer aan te kopen, dan dat ze daadwerkelijk moeten gaan verwerken. Bespreek ook of dat uw gekozen tegels in voorraad zijn, of dat we deze voor u moeten gaan bestellen. De levertijd bij u aan huis is immers zeer belangrijk. Laat onze adviseurs uw te plaatsen bestelling duidelijk en begrijpelijk op de order zetten. Onze adviseurs lopen na het maken van uw order, nogmaals samen met u de bestelling door. Bij uw akkoord, gaan wij de order bevestigen, mailen en eventueel voor u uitprinten. Kijk deze thuis, nogmaals goed na om eventuele miscommunicatie nog voor de aflevering in orde te kunnen maken.

Unieke designs en afmetingen

Kies uit een groot assortiment met keramische tuintegels en maak de tuin van uw dromen. Hieronder ziet u een impressie van ons assortiment.

A-Kwaliteit Keramische tegels voor in uw tuin

68,00 incl. BTW / m2
68,00 incl. BTW / m2
68,00 incl. BTW / m2
68,00 incl. BTW / m2
68,00 incl. BTW / m2
52,50 incl. BTW / m2
68,00 incl. BTW / m2
29,95 incl. BTW / m²
34,00 incl. BTW / m²

Bezoek onze showroom

U krijgt natuurlijk het beste beeld van een tuintegel als u deze in het echt ziet. Onze showtuin is 24/7 geopend en tijdens onze openingstijden bent u welkom in onze showroom. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment tuintegels bekijken, genieten van een heerlijk kopje koffie of thee, en vrijblijvend advies vragen aan één van onze ervaren verkoopadviseurs.

Ervaren verkoopadviseurs

Altijd een vrijblijvende offerte