Werkwijze

Overweegt u een terrasoverkapping, glazen schuifwanden, keramische tuintegels, vloeren of kunstgras te bestellen bij ons? wij leggen onze werkwijze uit, zodat het hele proces voor u als klant duidelijk is.

Stap 1: Een Offerte aanvragen

De eerste stap is een offerte aanvragen via onze website www.ri-jo.com/offerte. U ontvangt dan binnen 24 uur uw offerte per e-mail. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom voor vrijblijvend advies.

Stap 2: een order plaatsen

De volgende stap is het plaatsen van de order. Dit kunt u op twee manieren doen:

  1. Via de klantportal akkoord geven op uw offerte: 

In de e-mail die u gekregen heeft met de offerte, vindt u de link naar de klantportal. Als u hierop inlogt met uw klantnummer en pincode (deze vindt u op uw offerte), kunt u gemakkelijk en snel akkoord geven op uw offerte.

Wij maken dan een order van uw offerte en sturen u de aanbetalingsfactuur/orderbevestiging toe per e-mail. Uw aanbetalingsfactuur is dus ook uw orderbevestiging. Meer informatie over de aanbetaling vindt u bij stap 3.

  1. Een bestelling plaatsen via de webwinkel:

U kunt ook via onze webwinkel op www.ri-jo.com uw order plaatsen. U kunt dan direct via iDEAL betalen en ontvangt dan uw orderbevestiging en indien van toepassing uw aanbetalingsfactuur per e-mail.

Stap 3: De aanbetaling

Na het plaatsen van uw order doet u de aanbetaling. De aanbetaling is 50% van het orderbedrag. U kunt uw aanbetaling eenvoudig doen via de iDEAL-link die in de e-mail van uw aanbetalingsfactuur/orderbevestiging terug te vinden is. Als wij uw aanbetaling ontvangen hebben, gaan wij uw order verwerken.

Stap 4: Inplannen montage-/leverdatum

Bij bestelling van sierbestrating, binnenvloeren, kunstgras zullen wij na ontvangst van uw aanbetaling contact met u opnemen voor het inplannen van een leverdatum. Doorgaans kunnen wij binnen één week leveren.

Bij bestelling van een terrasoverkapping of accessoires voor uw overkapping zijn er twee mogelijkheden. Indien u de producten zelf zal gaan plaatsen, zullen wij contact met u opnemen voor het inplannen van een leverdatum. Laat u uw producten door ons monteren, dan nemen wij contact met u op voor het plannen van een montagedatum. Heeft u een Topline terrasoverkapping met glazen dak inclusief montage besteld? Dan plannen wij een inmeetafspraak en montagedatum met u. De Ri-Jo terrasoverkapping wordt dus niet ingemeten. Deze wordt namelijk ter plekke op maat gemaakt door de monteurs!

Stap 5: Verwerken inmeetgegevens

(alleen van toepassing op een Topline terrasoverkapping met glazen dak)

Heeft u een Topline terrasoverkapping met glazen dak besteld, dan zal deze dus in worden gemeten en zal de monteur een inmeetrapport invullen welke wij vervolgens weer verwerken in uw order. Het kan dus voorkomen dat uw order wijzigt naar aanleiding van de inmeetgegevens van de monteur en het tweede bedrag, dat u bij levering dient te betalen, hoger of lager wordt dan het aanbetalingsbedrag van 50%. 

Stap 6: De levering en betaling

Wordt uw terrasoverkapping en/of accessoires gemonteerd, dan nemen de monteurs uw producten mee op de montagedatum zelf. Er vindt van tevoren dus geen levering plaats.

Gaat u uw producten zelf plaatsen? Dan leveren wij onze producten bij u thuis af. U krijgt ruim van tevoren een e-mail met de leverdatum en een tijdsvak waarin u ons kan verwachten. Komt deze datum niet gelegen? Dan kunt u de leverdatum annuleren door middel van de link die in de e-mail staat. Uw order zal dan teruggaan naar de afdeling transportplanning en deze zal dan op een later moment opnieuw in worden gepland. Let op: De leverdatum die wij voorstellen is dus altijd de eerstvolgende bezorgmogelijkheid.

De tweede betaling kunt u per PIN bij levering voldoen. Indien gewenst kunt u het bedrag ook van tevoren overmaken. U ontvangt de factuur 1 of 2 dagen voor levering. U ontvang de factuur doorgaans 1-3 werkdagen voor levering.

Als uw voorkeur uitgaat naar het van tevoren overmaken, dient u een uitgeprint betalingsbewijs te overhandigen aan de chauffeur.

Vragen over onze werkwijze?

Heeft u vragen over onze werkwijze, neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom voor uitleg.