Impressie

Bekijk hieronder foto’s van onze tegels bij onze gelukkige klanten.

Over ons Contact
Even

Voorstellen

Wij willen ons graag even aan u voorstellen. Ri-Jo is een klein familiebedrijf in Zuid-Oost Brabant. Ri-Jo is in 1982 opgericht en is gevestigd aan De Huufkes 19 in Nuenen. Wij zijn al ruim 39 jaar een begrip in de regio en inmiddels ook ver daar buiten. Ri-Jo zit op een zeer fijne en gemakkelijk vindbare locatie net buiten Eindhoven en vlakbij Geldrop en Helmond. 15 min vanaf de snelweg A67 en 5 min vanaf de A270.

Ons

Team

Ons kleine team heeft passie voor onze zeer voordelige producten en zijn zeer vakkundig. Onze verkoopmedewerkers helpen u graag verder voor al uw vragen.

Ook op socialmedia zoals facebook en instagram zijn wij goed vindbaar en doen wij graag winacties en adverteren, zodat steeds meer mensen weten dat Ri-Jo u de laagste prijs garantie geeft en duurzame producten verkoopt met hoge kwaliteit.

import

Keramische vloertegels & kunstgras

Ri-Jo importeert zelf ook keramische vloertegels. De prijs hiervan is van €12,95 p/m2 tot € 32,- p/m2 .Tientallen soorten ook direct uit eigen voorraad leverbaar of zelf af te halen.

Kunstgras, daarvan bieden wij u 4 soorten. Altijd 6000 m2 aanwezig in onze opslag en te bezichtigen in onze showtuin en showroom.

Over ons

Eind 2017 zijn wij gestart met de verkoop van keramische tuintegels, doordat deze tegels kwalitatief vele malen beter zijn dan de betontegels. Ook de vraag is groter dan het aanbod. Door de stijgende verkoop van keramiek, hebben wij hiermee ons assortiment verbreed. Uiteraard blijft de verkoop van betontegels/klinkers bestaan, dus voor ieder wat wils. De keramische tegels die wij u aanbieden, importeren wij zelf, van over heel de wereld. Na het transport worden deze in containers gelost op onze naastgelegen opslag van ruim 2500m2. Door deze werkwijze, kunnen wij u 99% van onze keramische tuintegels direct uit eigen voorraad leveren of door u zelf af te halen. U kunt bij ons altijd ruim 70 soorten keramische tuintegels (in diverse maten) bezichtigen in onze showtuin van 1800 m2 ( 24/7 gewoon geopend ) en in onze binnen showroom van 1500 m2 met diverse aangelegde terrassen.

Contact
Onze

Producten

Hieronder ziet u een aantal van de producten die Ri-Jo u aanbiedt.

Keramische tuintegels A & B-keus. Vanaf €16,95 p/m2.
Vloertegels. Vanaf €12,95 p/m2.
Kunstgras. Vanaf € 19- euro p/m2.

Vervoer

Onze truck

Onze Daf XF 530 TF Exclusive Line met euro 6 motor. Deze is voorzien van de nieuwe styling. Zowel het interieur als het exterieur is aangepast aan de nieuwste normen. Perfecte combinatie met onze pacton oplegger.