Retourneren

Het kan weleens voorkomen dat u uw bestelling of een deel ervan wilt retourneren. Op de pagina Herroepingsrecht vindt u meer informatie over het herroepen van uw bestelling. Hieronder hebben wij de veelgestelde vragen over het retourneren van producten op een rij gezet.

Kan ik mijn producten retourneren en hoe gaat dit in zijn werk?

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de A-Kwaliteit producten, de producten te retourneren. B-Keus producten kunnen niet retour. Zorg er daarbij wel voor dat de producten, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in oorspronkelijke staat en onbeschadigd zijn. Tuintegels en vloertegels dienen in een gesloten verpakking geretourneerd te worden. Tegels en/of vloeren in geopende verpakkingen worden niet retour genomen.
Na het retourneren ontvangt u het volledige bedrag zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen terug en betaalt u enkel €250,- (tweehonderdvijftig) retourkosten indien Ri-Jo de goederen dient op te komen halen.
Het retouradres is: Ri-Jo Nuenen B.V., De Huufkes 19, 5674 TL Nuenen, Nederland.
Op maat gemaakte producten, restpartijen, B-keus tegels, speciaal voor u ingekochte producten en uitverkochte partijen, zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Op maat gemaakte producten zijn alle producten die aan de hand van klantspecifieke maten geproduceerd worden. Hier vindt u meer informatie over het herroepingsrecht.

Hoe, wanneer en binnen welke termijn kan ik mijn bestelling herroepen?

U heeft een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen op bestellingen, indien het geen B-keus tegels of op maat gemaakte producten betreft. Deze 14 dagen gaan pas in na levering of na het ophalen van uw bestelling. Om uw bestelling te herroepen, vult u het Modelformulier voor herroeping in en stuur deze onder vermelding van uw ordernummer naar [email protected].

Hoe werkt een retourzending?

Indien u een bestelling retour wilt sturen kunt u Ri-Jo binnen 14 dagen nadat u of een door u aangewezen derde het product heeft ontvangen, een verzoek tot herroeping sturen door het Modelformulier voor herroeping in te vullen en deze onder vermelding van uw ordernummer naar [email protected] te sturen.
Nadat Ri-Jo uw verzoek ontvangen en via mail bevestigd heeft, heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling in een zo oorspronkelijk mogelijke staat op uw eigen kosten te retourneren. Indien Ri-Jo uw retourzending op moet komen halen, dient u dit aan te geven op het formulier voor herroeping en wordt hiervoor €250,- (tweehonderdvijftig) in rekening gebracht. U wordt per e-mail op de hoogte gesteld van de datum dat wij uw retourzending af komen halen.
Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat uw retourzending door Ri-Jo ontvangen is, ontvangt u het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten die betaald zijn voor de heenzending terug.
Indien Ri-Jo constateert dat er meer gebeurd is dan enkel het inspecteren van de levering waardoor er schade is ontstaan aan het geleverde product, is het mogelijk dat de klant aansprakelijk is voor de ontstane waardevermindering.

Hoe annuleer ik mijn bestelling (nog voor levering)?

Stuur een bericht via de klantportal of stuur een mail naar
[email protected] indien u de geplaatste bestelling wilt annuleren en deze nog niet geleverd is. Op de klantportal kunt u inloggen met uw klantnummer en pincode welke u kunt vinden op uw offerte, order en factuur. Voeg in uw bericht de reden van annulering (niet verplicht) en uw rekeningnummer toe. Als uw bestelling is geannuleerd, ontvangt u hiervan een bevestiging. Ri-Jo streeft ernaar dit bedrag zo spoedig mogelijk terug te storten, maar doet dit uiterlijk binnen 14 dagen na de annulering (herroeping) van de bestelling.


Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog andere vragen? Mail ons dan gerust via [email protected].

Winkelwagen
× Hoe kunnen we u helpen?