Kunstgras van A tot Z

1. Grondreiniging

Graaf bestaand puin op, zoals graszoden, rotsen enz. Zorg dat de grond vrij is van
obstructies. Dit is essentieel voor installatie op de lange termijn van hoge kwaliteit.
Level site naar gewenste vereisten. Turf heeft afvoergaten in de mat om afwatering
mogelijk te maken.

2. Basis voorbereiding

Een fijne wegbasis of steenslag moet gelijkmatig en soepel mogelijk worden verspreid en verdicht met behulp van een trilpers tot een minimale diepte van 60 mm, afhankelijk van uw locatie-eisen. Laat een val voor overtollig water door de grasmat doordringen en wegvloeien. Blijf bij het verdichten water toevoegen. Dit zal een stevige basis creëren. De basis moet beton of bitumen zijn.

3. Gras leggen

Bepaal de beste manier om uw gazon in te richten. Gras wordt geleverd in twee rolbreedtes, 4 meter en 2 meter, elke rol is 25 meter lang. Zorg er bij het leggen van de grasmat voor dat de vezels in de vezels in dezelfde richting lopen. Plaats het gras op een voorbereide plaats en houd de rolranden zo dicht mogelijk bij elkaar. Dit geeft je een perfecte join.

4Naden verbinden

Waar twee stukken gras samenkomen, moet je een naad maken. Vouw uw rolranden naar achteren zodat de verbindingstape onder beide randen van de rol past. Verwijder de achterkant van de verbindingstape en druk stevig langs de verbinding. Het gebruikt lijm om het gras te plakken. De voorkant en de achterkant van de tape moeten worden vastgelijmd

5. kunstgras knippen

De volgende stap is het trimmen van de grasmat die bij uw gebied past. Gebruik een schaar of een mes om rond randen, rotsen, paden, enz. om het gras te trimmen.

6. Het beveiligen van het gras

U moet de grasmat vastzetten op de basis door waar nodig 100 mm spijkers ongeveer 1 meter rond de perimeter te gebruiken.

7. Invullen

Kunstgrasvelden moeten worden gevuld met fijn droog zand. Dit proces zorgt voor een zacht gevoel en werkt ook als een anker en stabiliseert vezels.

Winkelwagen
× Hoe kunnen we u helpen?