Sierbestrating

sierbestrating

Sierbestrating is een breed begrip voor alle bestrating welke nodig is voor het maken van een siertuin. Een breed begrip en ook vele mogelijkheden. Wij verkopen al ruim 35 jaar verschillende soorten sierbestrating, zoals betontegels, natuursteen en keramische tuintegels. Dit is doorgaans de basis van de tuin. Naast deze soorten bestrating wordt de tuin af gemaakt met bijvoorbeeld verschillende muurelementen (stapelblokken, patioblokken), opsluitbanden en/of kunstgras.

De laatste jaren is een duidelijke verschuiving ontstaan binnen de sierbestrating. Waar betontegels veruit de populairste bestrating van de afgelopen jaren was, is dit nu duidelijk verschoven naar keramische tegels. Wij importeren de keramische tegels zelf, waardoor wij deze aan kunnen bieden onder de prijs van gemiddelde betontegel. Om deze reden verkopen wij vrijwel geen beton meer, maar alleen nog keramische tuintegels. Naast onze eigen keramische buitentegels en keramische vloeren voor binnen, voeren wij ook een assortiment van diverse leveranciers. Hierdoor heeft u dus een zeer uitgebreide keuze in design.

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels bieden veel voordelen ten opzichte van beton- en natuursteen tegels. Zo slijten en krassen ze niet, zijn ze bestand tegen allerlei vloeistoffen waardoor er geen vlekken op komen én ze verkleuren ook niet in de loop der jaren. Om deze reden is sierbestrating van keramische tegels dan ook de #1 keuze van onze klanten. Met ruim 24 eigen tegels is de keuze erg ruim. Bezoek onze showroom of bekijk het assortiment online.

Betonklinkers

Betonklinkers zijn een goedkope optie als bestrating in de tuin of als oprit. Ideaal voor bestrating die bestand moet zijn tegen zware belasting. Wij hebben goedkope betonklinkers met diverse maten en kleuren.

Gebakken klinkers

Gebakken klinkers passen binnen elke tuinsfeer en hebben een natuurlijke uitstraling die zowel klassiek, strak als sierlijk kan zijn. Ons assortiment bevat een groot aantal mooie gebakken klinkers in diverse kleuren en formaten. Alle variaties zijn individueel te gebruiken, maar u kunt ze natuurlijk ook combineren. Gebakken klinkers zijn in verschillende patronen te leggen en zijn daarnaast ook mooi te combineren met andere sierbestrating. Bezoek onze showtuin om alle klinkers te bekijken.

Muurelementen

Muurelementen zijn een steeds belangrijker onderdeel van de tuin. Omdat men over het algemeen kiest voor meer bestrating in de tuin, en minder groen, worden bijvoorbeeld stapelblokken en patioblokken veel meer gebruikt. Een mooie border met planten geeft de tuin een mooie uitstraling, zonder dat er veel extra onderhoud bij nodig is. Alle muurelementen zoals stapelblokken, patioblokken en/of opsluitbanden kunt u bij bestellen.

Grind en split

Grind en split zijn erg populair voor in uw tuin of op uw oprit. Het natuurlijke product is erg onderhoudsarm, milieuvriendelijk en heeft een mooie, nette uitstraling. Wij bieden een uitgebreid assortiment grind en split aan, welke wij afleveren in big bags van ongeveer 1000 kilogram per stuk.

Grind is rond materiaal en is daarom erg goed beloopbaar. Het wordt gewonnen uit rivieren en grindputten, al zijn er ook diverse soorten grind welke machinaal rond en glad gemaakt worden. Split is gebroken steen en ideaal voor de oprit of als siersplit. Split ontstaat door het splijten van steen. Door de vorm van split wordt een hardere laag gevormd dan bij grind. Daarom kiezen onze klanten vaker voor split voor de oprit.

Kunstgras

Als laatste stap in het maken van de onderhoudsvrije tuin is kunstgras een steeds populairder. Wij hebben drie soorten kunstgras van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hierdoor heeft u het hele jaar een mooi groen gazon zonder onderhoud. Bij ons kunt u ook terecht voor de extra benodigdheden, zoals pinnen, quartszand en tape.


Hét adres voor sierbestrating

Dankzij 35 jaar ervaring zijn wij al jarenlang hét adres voor de mooiste sierbestrating. Onze verkoopadviseurs kunnen u vrijblijvend advies geven over het maken van de keuzes die komen kijken bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Wij staan van dinsdag t/m zondag in onze showroom in Nuenen voor u klaar! Onze eigen import keramische tegels en ons kunstgras kunt u ook 24/7 online bestellen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *