Keramische tegels worden steeds populairder in Nederland. Dat is natuurlijk ook erg logisch; de keramische tegel combineert optimaal gebruiksgemak met een schitterend design. Daarnaast zijn keramische tegels erg duurzaam;

  • bestand tegen krassen, stoten en slijten
  • vorst- en hittebestendig (-50 tot + 60 graden),
  • bestand tegen zuren, zouten en de meeste chemicaliën
  • Mos- en schimmelwerend
  • Anti-slip

Door deze eigenschappen hoevende tegels eigenlijk nooit vervangen te worden, behalve wanneer u het design niet meer mooi vindt. Bij ons vindt u keramische tegels voor zowel binnen als buiten. Naast onze eigen keramische buitentegels en keramische vloeren voor binnen, voeren wij ook een assortiment van diverse leveranciers. Hierdoor heeft u dus een zeer uitgebreide keuze in design.

Laagste prijs garantie

Omdat wij direct vanuit de fabriek aan onze klanten leveren, kunnen wij de laagste prijs garantie bieden voor vergelijkbare tegels. Indien u binnen 14 dagen elders een goedkoper uit bent, krijgt u 10% van uw aankoopbedrag terug. Vraag naar de voorwaarden.

-26%
38,95 28,95 per vierkante meter
-26%
38,95 28,95 per vierkante meter
-33%
-33%
44,95 29,95 per vierkante meter
-33%
44,95 29,95 per vierkante meter
-35%
59,95 38,95 per vierkante meter
-35%
59,95 38,95 per vierkante meter
-33%
59,95 39,95 per vierkante meter
-33%
59,95 39,95 per vierkante meter
-50%
79,95 39,95 per vierkante meter
-50%
79,95 39,95 per vierkante meter

Keramische buitentegels

Keramische buitentegels zijn dikker dan keramische tegels voor binnen. Doorgaans zijn de tegels voor buiten 1,8 tot 2 centimeter dik, al komende afwijkende diktes ook soms voor. Veel van onze klanten combineren de keramische tegels voor buiten met onze terrasoverkappingen, waardoor zij extra lang van de tuin kunnen genieten.

Ri-Jo Ceramica

Onze eigen keramische tegels voor buiten kunt u herkennen aan de naam Ri-Jo Ceramica. Doordat wij deze tegels zelf direct bij de fabriek laten produceren, hebben ze een ongekende prijs/kwaliteitsverhouding. U kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende designs, in uiteenlopende kleuren en prints. Ons hele Ri-Jo Ceramica assortiment is daarnaast eenvoudig online te bestellen in onze webwinkel en verkrijgbaar vanaf €31,95!

Mindersortering keramische tegels

Behalve A-kwaliteit tegels kunt u bij ons ook terecht voor mindersortering (B-keus). Bij deze tegels zijn diverse afwijkingen mogelijk, zoals kleur of maatverschillen. De prijs maakt deze tegels echter zeer interessant, slechts €19,95 per vierkante meter. En ondanks dat het om mindersortering gaat, is het nog altijd beter dan een betontegel. Wij presenteren de B-keus tegels in grote vlakken zodat het voor u duidelijk is wat de kwaliteit van de tegel is. Kom langs in onze showroom voor vrijblijvend advies.

GeoCeramica

Van onze leverancier MBI hebben wij verschillende merken keramische tegels voor buiten in ons assortiment. Erg populair is GeoCeramica, een combinatie van een keramische toptegel van 1cm dik en 3cm dikke betonlaag. Hierdoor heeft het de voordelen van zowel keramische tegels als betontegels. GeoCeramica is verkrijgbaar in vele soorten, designs en formaten. In onze showtuin vindt u een groot gedeelte van het assortiment.

Mirage

Mirage is een toonaangevende producent van keramische tegels uit Italië. Het bedrijf is gevestigd in de regio Bologna, waar de oorsprong van de befaamde Italiaanse keramische tegels ligt. De tegels zijn exclusief via MBI verkrijgbaar in Nederland.Mirage biedt de beste kwaliteit keramische tegels, waarbij het zich ook nog eens onderscheid door het unieke ‘Italian Design’. De exclusieve design hebben zich vertaald in 12 verschillende collecties, van subtiel tot uitbundig design.

Pietra di Ceramica

Onderdeel van de samenwerking tussen MBI en Mirage is het eigen label ‘Pietra di Ceramica’. Deze serie is speciaal ontworpen voor de Nederlandse en Belgische markt en kermerkt zich door een modern design. Ook qua formaat is Pietra di Ceramica uniek; de keramische tegels zijn namelijk ook verkrijgbaar in het zeer grote formaat 90x90, wat voor een unieke uitstraling van uw terras zorgt.

Arabisch keramiek van RAK Ceramics | Emirates collectie

We zijn een mooie alliantie aangegaan met een partner van wereldformaat; ‘RAK Ceramics’ uit de Verenigde Arabische Emiraten. Dit bedrijf produceert en verkoopt de meeste keramiek tegels ter wereld. Doordat RAK, met deze sterke mondiale positie, schaalvergroting toe kan passen zijn de tegels relatief goedkoop terwijl er een mooi Europees design aanhangt. Een mooi Europees design, degelijke Italiaanse kwaliteit en een prijsniveau dat heel betaalbaar is.

Alcalagres

Alcalagres is de Spaanse partner van MBI. Ze zijn relatief jong en uiterst trendy maar bezitten een schat aan ervaring. Alcalagres is dé specialist in, het van oudsher keramiek georiënteerde, Spanje. Ze laten zich voorstaan op hun groene identiteit en onberispelijke kwaliteit. De series bezitten een klassieke schoonheid en zijn van topkwaliteit. Zo is de hele range gelijkwaardig aan de Italiaanse productiewijze. Neem de gevarieerde serie Silex. De geëmailleerde kleuren en structuren bieden een hoogstaand, natuurlijk uiterlijk wat elke tuin verrijkt.

Keramische tegels voor binnen

Behalve keramische buitentegels bent u bij ons ook aan het juiste adres voor keramische tegels voor binnen (ook wel vloertegels genoemd). Vloertegels zijn al jarenlang de meest populaire vloer van Nederland, en dat is natuurlijk erg logisch. Net als de keramische buitentegels hebben de vloertegels unieke eigenschappen, waardoor het uitermate geschikt is voor gebruik in huis.

Keramische tegels:

  • krassen niet;
  • verkleuren niet;
  • worden niet glad;
  • zijn makkelijk schoon te houden;
  • gaan jarenlang mee;

Ons assortiment

In ons assortiment vindt u ruim 100 designs, kleuren en afmetingen. Of u nu op zoek bent naar het uitermate populaire formaat van 60x60, of juist nog groter wilt zoals 80x80 of 90x120, bij ons slaagt u altijd. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden adviseren wij onze klanten altijd langs te komen in onze showroom. Natuurlijk kunt u de tegels ook online bestellen (binnenkort zijn meer soorten beschikbaar).

Levertijd

Wij importeren het grootste gedeelte van ons assortiment zelf, waardoor u de laagste prijs betaalt voor onze vloertegels. Leveren kunnen wij binnen 3 weken, maar een deel van het assortiment is ook uit voorraad leverbaar.