Over ons

Beste website bezoeker,

Wij willen ons graag even aan u voorstellen. Ri-Jo is een klein familiebedrijf in Zuid-Oost Brabant. Ri-Jo is in 1982 opgericht en is gevestigd in Nuenen aan De Huufkes 19. Al ruim 36 jaar een begrip in de regio en inmiddels ook ver daar buiten. Ri-Jo zit op een zeer mooie en gemakkelijk vindbare locatie tussen Eindhoven, Geldrop en Helmond. 15 min vanaf de snelweg A67 en 5 min vanaf de A270.

Hieronder ziet u een aantal van de producten die ri-jo aanbied.

  • Keramische tuintegels A & B-keus.
  • Vloertegels.
  • Spc en Pvc vloeren. (Project kwaliteit).
  • Kunstgras.

Eind 2017 zijn wij gestart met de verkoop van keramische tuintegels, doordat deze tegels kwalitatief vele malen beter zijn dan de betontegels. En de vraag groter is dan het aanbod. Door deze opmars van keramiek, zijn wij gestopt met de verkoop van betontegels/klinkers. De keramische tegels die wij u aanbieden, importeren wij zelf van over heel de wereld. Na het transport worden deze containers gelost op onze naastgelegen opslag van ruim 2500m2. Door deze werkwijze, kunnen wij u 99% van al onze keramische tuintegels uit voorraad direct leveren. Of door u zelf af te halen. Altijd 35 soorten keramische tuintegels in diverse maten te bezichtigen in onze showtuin van 1800 m2 en onze binnen showroom van 1500 m2 met diverse aangelegde terrassen.

Vloertegels importeren wij ook zelf, op bestelling. 250 m2 showroom.

Spc en Pvc vloeren zijn te bezichtigen in onze showroom van 400 m2. Ook deze Spc en Pvc vloeren hebben wij in eigen opslag, direct leverbaar.

Kunstgras, daarvan bieden wij u 2 soorten. Altijd 6000 m2 aanwezig in onze opslag en te bezichtigen in onze showtuin en showroom.

Ons kleine team heeft passie voor deze producten en zijn zeer vakkundig. Onze  deskundige verkoopmedewerkers helpen u graag verder voor al uw vragen.

 

Ook op socialmedia zoals facebook en instagram zijn wij goed vindbaar en doen wij graag winacties en adverteren, zodat steeds meer mensen weten dat Ri-Jo u de laagste prijs garantie geeft en duurzame producten verkoopt met hoge kwaliteit.

IMG_20171121_182537[17950]