We horen graag je mening

Review achterlaten
Eliëtte Engels
Eliëtte Engels
2022-02-02
Fijne vlotte bediening, goede service, snel geleverd en goed geregeld. Kom vaker hier en verwijs ook door. Heel tevreden. Mooie voorbeeld tuin met sierbestrating.
Theo van Laarschot
Theo van Laarschot
2022-01-30
Goedkope winkel voor aanleggen tuin artikel. Betonklinkers, basalt split, en opsluitbanden. Mooie prijs. En wat een vriendelijk personeel. En goede koffie. Zeker een aanrader. We komen elke keer toch weer hier uit. De keuze is reuze.
Ocean Giebels
Ocean Giebels
2022-01-21
We hebben bij Ri-Jo spullen gekocht voor onze nieuwe voortuin. Alles werd netjes geleverd op de afgesproken dag. Er was een klein foutje gemaakt, we hadden namelijk kit gekregen in plaats van blokkenlijm. Daarover een mailtje gestuurt en ze zijn dezelfde dag nog langs gekomen om dit om te ruilen. Top service!
J van den Akker
J van den Akker
2021-10-26
Een aantal maanden geleden hele mooie keramische tegels gekocht bij Ri-Jo. Super goede service en een nette prijs. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar mooie keramische tegels voor in je tuin! En bedankt voor het schoonmaakmiddel John! Top zaak!
Patrick Branten
Patrick Branten
2021-10-26
Aardige verkoper en goede prijzen.
Demi Vaassen
Demi Vaassen
2021-09-30
Goede prijs en kwaliteitsverhouding.
LCA Passon
LCA Passon
2021-09-09
Zeer betrouwbaar en echt Brabants bedrijf met het hart op de goede plaats, wij zijn zeer goed en naar tevredenheid behandeld. We zochten en vonden in Ri-Jo een bedrijf met een heel mooi assortiment aan keramische tegels die we nergens anders vonden. Prijs en kwaliteit is bij dit bedrijf zeer zeker aan de orde. Ook vanaf het punt van bezoek en bestellen en leveren was voor ons boven onze verwachting zeer goed. Zeer zeker een bedrijf waar we zeker terug komen mochten we in de toekomst weer nieuwe tegels willen gaan kopen. Hier wordt men nog behandeld als klant en niet als nummer. RI-JO Bedankt voor alles. Familie Passon Uit Empel