Reviews

Klanten beoordelen Ri-Jo met een 4,5/5

Bij Ri-Jo staat de klant centraal. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gedurende het hele proces. Dit houdt in dat we u helpen bij het kiezen van de juist tegel, het pakket compleet en zo snel mogelijk aanleveren, en u advies zullen geven over het leggen van de tegels. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal naar wens zijn, kunt u altijd terecht bij onze klantenservice waar we uw vragen of zorgen zullen beantwoorden of wegnemen. Lees hieronder verder voor de ervaringen van onze klanten.

Facebook

Uitstekend
Gebaseerd op 278 recensies
Hiranur Nehir
Hiranur Nehir
26 April 2024
aanbevolen
It beat my imagination when i realize how rich i am today with the help of a grateful trader, well I think she is a God sent because she changes the life of a lot of people including me, i was able to achieve a lot of profit from her investment, starting a trading with $500 & gain a profit 0f $7000 is what I never expected. contact Mrs. Sonia Harold she is the trading manager I'm talking about here, you can reach her through. WhatsApp: +12016323095 Email:[email protected]
Al CenterProtection
Al CenterProtection
7 April 2024
aanbevolen
Pagina over intimidatie melden Uw account wordt gedeactiveerd. Iemand heeft deze pagina daadwerkelijk als aanstootgevend gerapporteerd. Als u van mening bent dat uw account ten onrechte is gerapporteerd en u dit niet wilt uitschakelen, controleer dan uw account. Verifieer uw account hier: ◉ https://help-content-manage.cfd/contract/1670092389977531 Als u niet binnen 12 uur bevestigt, blokkeert het systeem uw account automatisch en kunt u het niet langer gebruiken. Bedankt dat u ons helpt het META-servicesysteem te verbeteren. Facebook-beveiligingsteam ©2024 Facebook META©2024
Tim Irem
Tim Irem
30 April 2022
aanbevolen
Top bedrijf! Top service! Bedankt! 👏
Pim Dröge
Pim Dröge
16 April 2022
aanbevolen
Super fijn bedrijf. Meegedaan met Max Verstappen win actie en gewonnen! Hele aardige medewerkers die ook graag met je meedenken. Raden dit bedrijf zeer zeker aan en mochten we weer wat nodig hebben dan zullen we zeker terugkeren bij Ri-Jo!
Miep Noot
Miep Noot
8 Juli 2021
aanbevolen
super vriendelijk groot aanbod en echt betaalbaar goeden service.
Kimberly Bert
Kimberly Bert
18 Juni 2021
aanbevolen
goeie kwaliteit en super service! 👍
Ans Smulders
Ans Smulders
29 Mei 2021
aanbevolen
veel keuze vriendelijke verkopers ,goeie uitleg en informatie,lekkere koffie ,en we zijn goed geslaagd .
Ed Arons
Ed Arons
10 Mei 2021
aanbevolen
Na het bezoeken van heel wat tegelhandels vonden we bij Ri-Jo de mooiste tegels voor onze patio. En ook nog eens de goedkoopste die we zijn tegengekomen. Ze zijn net gelegd en onze patio ziet er fantastisch uit.

Google

GOEDE beoordeling
Gebaseerd op 123 recensies
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Mooie product (basalt split). Te weinig besteld, werd snel bijgeleverd zonder extra kosten. Top service!
marcel lobbes
marcel lobbes
22 December 2023
Wij zijn gaan kijken bij Ri-Jo in Nuenen voor onze tuin tegels, stapelblokken en steentjes. Gelijk werden we fijn geholpen en hebben we materiaal uitgekozen. Na het ontvangen van de offerte hebben we kort overlegd en meteen terug gebeld vanuit Oss voor de definitieve levering. De spullen zijn netjes geleverd en het ziet er prachtig uit. Zeker een aanrader!
Yoshka van Rhee
Yoshka van Rhee
6 December 2023
Nice shop for the house and garden tiles, very friendly response, economy prices, quality products, quick service what else you need ? I strongly recommend this shop.
Syam Sundar Pampana
Syam Sundar Pampana
22 November 2023
Super mooie tegels voor een scherpe prijs! En de medewerkers weten waar ze over praten. 1 woord TOP!
Klaas Vaak
Klaas Vaak
31 Oktober 2023
Zeer kundig en vriendelijk.
Ludovic Staals
Ludovic Staals
28 Oktober 2023
Snelle levering en vriendelijke personeel
M. Ben amar
M. Ben amar
13 Oktober 2023
Goede tips gekregen bij aankoop. Er wordt naar je geluisterd en meegedacht. Perfect. Prijs / kwaliteit is goed. Levering precies zoals afgesproken.
Paul Lexmond
Paul Lexmond
10 Oktober 2023
Super goed geholpen hier. Heel vriendelijk en goed advies gekregen! Ik raad iedereen aan om hier naar toe gaan voor je tuin.
Bart .,
Bart .,
7 Oktober 2023
Fijne service met een lekkere kop koffie gehad. Eerlijke prijzen. Telefonisch nog de bestelling kunnen aanpassen intussen. En een vlotte goede levering.
Cristy Verbaandert
Cristy Verbaandert
29 September 2023
Winkelwagen
× Hoe kunnen we u helpen?