Vloertegels

Voor de mooiste keramische vloertegels bent u bij ons aan het juiste adres!

Ruim 100 tegels in ons assortiment

Diverse formaten en prints

Snelle levering mogelijk

De voordelen van vloertegels

Keramische vloertegels hebben diverse voordelen. Niet voor niets is het al jaren de meest populaire vloer voor woonkamers.

Keramische tegels worden gemaakt van klei, wat zo hard gebakken wordt dat het eindproduct, de tegel, net zo hard is als glas. Maar hierdoor is de tegels ook enorm sterk, en heeft u geen last meer van bijvoorbeeld krassen, vlekken en/of verkleuring.

De vloertegels zijn ook erg makkelijk in het onderhouden. Het schoonmaken gaat gemakkelijk met een stofzuiger en dweil, u hoeft zich geen zorgen te maken over te veel water gebruiken, en ze worden ook niet glad met een R-waarde (anti-slip waarde) van minimaal 9. Dankzij deze eigenschappen zijn de keramische vloertegels:

Ook geschikt voor vloerverwarming

Ideaal om te gebruiken op de badkamer

Al jaren de populairste vloer van Nederland

Het eindresultaat is dus altijd een echter topvloer, waar u jarenlang van kunt genieten.

Urban Light Grey sfeer

Veelgestelde vragen

Bij het uitzoeken van nieuwe tegels voor uw vloer komt het e.e.a. kijken. Wij hebben de veelgestelde vragen van onze klanten al op een rijtje gezet voor u.

Heeft u nog meer vragen? Neem dan contact met ons op en we zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden!

Creëer een unieke stijl

Iedere tegel zorgt voor een andere, unieke uitstraling. Zo kunt u de juiste woonstijl creëren welke bij uw inrichting past. Met keuze uit meer dan 100 verschillende vloertegels in uiteenlopende formaten, slaagt u bij ons altijd!

Urban Light Grey sfeer
Bluestone Noir sfeer
Unika Greige sfeer

Een aantal van de tegels van ons assortiment

De tegels zijn beschikbaar vanaf €14,95 per vierkante meter inclusief BTW en zijn te verkrijgen in talloze maten. Een aantal van deze maten zijn; 60x60, 60x120 en 80x80
19,95 incl. BTW / m2
19,95 incl. BTW / m2
29,95 incl. BTW / m2
38,50 incl. BTW / m2
Uitverkocht

Bezoek onze showroom

U krijgt alleen een goed beeld van een vloertegel als u deze in het echt ziet. Wij nodigen u uit om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u op uw gemak ons assortiment vloertegels bekijken, genieten van een kopje koffie, cappuccino of thee, en vrijblijvend advies vragen aan onze ervaren verkoopadviseur.

Ervaren verkoopadviseurs

Ook op zondag geopend

Altijd een vrijblijvende offerte